In Emmerhout kennen we al jaren het zoutvaatjesproject. Op heel veel verschillende adressen staan bij wijkbewoners plastic tonnen met strooizout te gebruiken bij gladheid. Zo helpen deze bewoners hun buurt een stukje veiliger te maken. Zij zorgen samen met de buren ervoor dat hun buurt ijs en sneeuwvrij blijft en dat iedereen veilig bij zijn of haar huis kan komen.Tot vorig jaar werd het zout aangevuld door Buurtsupport. Na het faillissement van Buurtsupport is dit overgenomen door Emco. Er is echter wel iets veranderd. Bent u in het bezit van zo'n zoutvat en u heeft een zak zout nodig bel dan naar de Wijkwijzer 67 59 58 om dit door te geven.
Heeft u een zoutvat maar wilt of kunt u geen depothouder meer zijn neem dan ook even contact op met de Wijkwijzer. Dan wordt er voor gezorgd dat het zoutvat opgehaald wordt. 
Er worden helaas geen nieuwe zoutvaten uitgedeeld. Wilt u ook zoutvat dan kijken we of er nog ergens een ongebruikt staat. Voor aanmeldingen neem contact op met de Wijkwijzer.

Ook voor andere vragen omtrent dit project kunt u terecht bij de Wijkwijzer, T 67 59 58 of wijkwijzer@wijkbelangenemmerhout.nl