Even voorstellen: Mijn naam is Peter Drent, ik ben 39 jaar oud en woon in Barger-Oosterveld. Vaak ben ik in Emmerhout bij mijn partner Kim. Ik ben de trotse vader van een zoon en twee dochters. Mijn zoon Jayden is een actief BMX-fietscrosser en heeft al naam gemaakt door in 2015 Nederlands kampioen te worden. Ook in 2016 en 2017 stond hij in de top 3. Ik begeleid hem naar alle wedstrijden en trainingen en zorg voor zijn materialen.

(Foto: Flowa Fotografie)

Wat dreef je om zelfstandig ondernemer te worden?

Ik heb 10 jaar lang gewerkt als monteur en bandenspecialist bij Profile Car & Tyreservice Emmen, Heuver in Emmen.

Met de ervaring die ik daar heb opgedaan en om mijn eigen ideeën en visie in praktijk te kunnen brengen besloot ik zelf een gespecialiseerd bandenservice-bedrijf in Emmen te beginnen. De bedrijfsnaam Fastfitter had ik al jarenlang in gedachte omdat ik wist welk soort bedrijf ik wilde starten en deze naam daar uitstekend bij past.

Hoe vond je een geschikte bedrijfsruimte?

Een aantal jaren heb ik rondgekeken naar een geschikte bedrijfsruimte en door bemiddeling van een makelaar vond ik dit pand. In 2008 ben ik mijn bedrijf aan het Weeld gestart en dit jaar is een jubileumjaar, mijn bedrijf bestaat dan 10 jaar. Ik ben nog aan het nadenken hoe we aandacht aan dit jubileum kunnen besteden, misschien met speciale aanbiedingen of iets dergelijks.

Waarin onderscheidt jouw bedrijf zich van andere bandenspecialisten?

Door de serviceverlening.  Wij ontvangen de klanten vriendelijk, luisteren naar de wensen en overleggen dan in alle rust en vrijblijvend wat er aan het voertuig gedaan kan worden. Onder het genot van een kopje koffie kan er worden gewacht tot de reparatie is uitgevoerd. Wij bieden een zeer snelle service en streven 100% tevredenheidsgarantie na.

Daarnaast heeft mijn bedrijf ook een garagefunctie. Wij geven vrijblijvend advies over uw velgen en banden, het uitlijnen van uw auto en elk ander onderhoud of reparaties aan uw auto. Met enkel het gebruik van kwaliteitsonderdelen staan wij garant voor onze goede reparaties met een daar bijbehorende scherpe prijs. Ook voor APK-keuringen  kunt u bij ons terecht. Voor een onafhankelijke APK-keuring  werken wij samen met andere bedrijven.

Ben je aangesloten bij bedrijfstakorganisaties?

Fastfitter is een VACO erkend bedrijf. VACO-leden werken volgens hoge standaarden. Ze onderscheiden zich in vakkennis, veiligheid en kwaliteit. Om lid te worden van VACO moet een bedrijf aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Pas nadat de VACO een kwaliteitscontrole heeft gedaan ontvangt het bedrijf het gevelbord VACO Erkend. Hiermee onderscheidt Fastfitter zich als specialist en weet de klant dat zij zaken doet met een bedrijf dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Wij zijn officieel dealer van de Nokian banden. Dit betekent nog meer kwaliteit, service en natuurlijk nog scherpere prijzen! 

Opleidingsleerbedrijf

Fastfitter is een SBB-erkend bedrijf en heeft een samenwerkingsverband met het middelbaar beroepsonderwijs in Emmen en omgeving en met name met het Drenthe College. Studenten kunnen bij ons het praktijkgedeelte van hun opleiding (beroepspraktijkvorming bpv) volgen en ook hun oriënterende stage en stage op niveau 2 binnen ons bedrijf uitvoeren.

Wil je zelf nog iets kwijt?

Wij weten dat wij afhankelijk zijn van de klanten en de klanten niet van ons. Wij staan voor een goede, eerlijke service en zijn pas tevreden als de klant tevreden is!

Hoe ben je bereikbaar?

Fastfitter is gevestigd aan Het Weeld 218 A in Emmerhout. Voor het maken van een afspraak of advies belt u naar: T 628 930 of M 06 – 28 77 27 93.

E info@fastfitter.nl. Kijk op onze website www.fastfitter.nlvoor aanbiedingen en ontwikkelingen.