Het bestuur van Wijkbelangen is op zoek naar een nieuwe penningmeester. De huidige penningmeester Sasja van Bekkum heeft laten weten aan het einde van dit jaar te stoppen in het bestuur. Zij heeft hiertoe besloten omdat dit helaas niet langer te combineren is met haar werkzaamheden bij de gemeente Hardenberg. Als bestuur respecteren we uiteraard dit besluit, maar we vinden het erg jammer. Naast haar kwaliteiten als penningmeester zullen we ook haar inbreng in het bestuur missen.

We zoeken dus op korte termijn een penningmeester. Bent u goed met cijfers en rekenen? Lijkt het u leuk om deel uit te maken van ons bestuur? Of kent u iemand die u hier geschikt voor acht? Laat het ons weten. Voor meer informatie over de werkzaamheden als penningmeester kunt u contact opnemen met de voorzitter Wytse Bouma, voorzitter@wijkbelangenemmerhout.nl.

Uiteraard staat het u ook vrij contact om te zoeken met Sasja van Bekkum over deze functie: penningmeester@wijkbelangenemmerhout.nl(foto: Hilde van der Horst-de Jong)