Dinsdagavond 28 maart a.s. houden we onze Algemene Ledenvergadering (ALV). In deze vergadering die we één keer per jaar houden leggen we als bestuur verantwoording af. Dat klinkt misschien een beetje zwaar maar daar is deze bewonersavond wel voor bedoeld:Waar hebben we ons mee beziggehouden, wat is er blijven liggen? Hoe is het geld gebruikt, dat we van de gemeente en van de bewoners hebben gekregen. Dit zijn vragen die dan aan de orde komen. En misschien heeft u nog wel andere vragen.

Echter de opzet van deze vergadering is dit jaar helemaal anders. Want veel wijkbewoners, weten we uit ervaring, vinden zo’n vergadering maar saai. We gaan het daarom dit keer luchtig en gezellig doen, met een serieuze ondertoon.

Op 28 maart gaan we namelijk op zoek naar de Slimste Mens van Emmerhout. En dat doen we door het spelen van een pubquiz. Wie weet het meest over Emmerhout? Wie kent onze wijk op zijn duimpje? Er wordt in teams van drie personen gespeeld. Teams mogen vooraf gevormd worden, maar dat hoeft niet. Dat kan ook nog voordat we met de quiz beginnen. Wel moet elk team beschikken over een smartphone.

Kom naar de Schepershof! Dinsdagavond 28 maart om 19.30 uur. Misschien ben jij wel de Slimste van Emmerhout!