In verband met de slechte weersverwachtingen gaat het Street Art Festival dat het komende weekend in Emmerhout zou plaatsvinden niet door. Het evenement wordt nu verplaatst naar vorjaar 2023. Met veel spanning is de afgelopen dagen gekeken naar de weersvoorspellingen. Een street art evenement in de buitenlucht is per definitie afhankelijk van het weer. De situatie moet werkbaar zijn voor de kunstenaars en ook de rondleidingen en workshops zijn niet mogelijk in stromende regen.

Na heel veel overleg kon men helaas niet anders besluiten dan om het event in Emmerhout te verzetten. Heel erg jammer, maar de organisator van het festival Writer's Block ziet helaas geen andere mogelijkheid. Zij willen een zo mooi mogelijke evenement organiseren, voor de kunstenaars, voor de wijk en iedereen die betrokken is. Helaas lukt dat niet onder deze omstandigheden.

Een ding is duidelijk: verzetten is niet annuleren! Er wordt nu gezocht naar nieuwe data in het voorjaar van 2023 om het festival in Emmerhout te organiseren.