Dit is een goed stel hoor! Met deze woorden gaf Theo Reitsma in 1988 aan dat het Nederlands elftal terecht Europees kampioen was geworden. Op dat moment waren Martijn en Marjolein Thole nog niet eens geboren maar ook zij vormen samen een goed stel.

Samen hebben ze de schouders eronder gezet om van ‘Snacktime Emmerhout’ een succes te gaan maken. Ondanks hun jonge leeftijd hebben ze al jarenlange ervaring in de frituur business. Marjolein werkt al vanaf haar 15e in verschillende snackbars waaronder ‘Eurosnack’ en ‘De Wichter’.  Ze runnen nu al zo’n 6 jaar ‘Snacktime Coevorden’, gelegen aan de Europaweg in Coevorden. Bij dit vrijstaande pand is een speeltuin met springkussen aanwezig. De bezoekers zijn dan ook meestal gezinnen met kleine kinderen die speciaal naar deze eetgelegenheid komen om daar wat te eten en de kids te kunnen laten spelen.

(foto: Henk Smit)

Nu ook in Emmerhout

In Emmerhout heb je veel meer mensen om je heen en dat is juist waarom Marjolein en Martijn hun oog hebben laten vallen op dit pand. De verbouwing is al wel achter de rug en het mag gezegd worden het ziet er keurig uit. Alles is nog niet af want er wordt nog nagedacht om een kinderhoekje in te gaan richten zodat de kleintjes niet worden vergeten.

Werk is hun hobby

Samen runnen ze beide zaken en maken dan ook vele uren per week. Voor heel veel mensen is dat niet te doen maar voor dit ondernemend stel valt dat reuze mee. Hun werk is hun hobby en kost daarom dan ook weinig energie, sterker nog het levert zelfs energie op zeggen ze. Door dit drukke bestaan is er weinig tot geen tijd voor andere zaken zoals reizen. Wanneer ze dan ook gaan reizen wordt het gelijk een rustvakantie met zon, zee en strand. Vorig jaar nog ging hun huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek. Alle ingrediënten aanwezig voor het pasgetrouwde stel om de accu op te laden voor een nieuw avontuur.

Meer plannen

Snacktime Emmerhout heeft dus de deuren geopend na een flinke opknapbeurt. Plannen maken zit Martijn en Marjolein in het bloed, het naastgelegen pand waar voorheen Cafe The Pit gevestigd was, is leeg en daar wil men wel wat mee doen. Er komen al klanten binnen met suggesties, adviezen en andere opmerkingen welke kant het eventueel op zou kunnen. Het belangrijkste is nu eerst om Snacktime Emmerhout goed aan de loop te krijgen. Dit willen ze bereiken door kwaliteit te leveren voor een goede prijs.  Dan heb je het over de kwaliteit van het product, kwaliteit van de service, kwaliteit voor de snelheid en dat moet dan ook nog allemaal gegarandeerd kunnen worden als het heel druk is.

Een goed stel

De producten die ze hebben zijn heel uitgebreid van het bekende patatje met tot en met de patatspecialiteiten. Van de hamburger van puur rundvlees van de plaat tot en met de vegetarische snack. Van de maaltijdsalades tot en met de lekkere ijskaart. De ‘Shuffle’ van de ijskaart ziet er heerlijk uit en kan concurreren met die van de concurrent met de grote M.  Zelfs voor een koffie met een wafel, slagroom en ijs voor een kleine prijs kun je er terecht. En ja, ook koffie met een wafel en ijs is een goed stel!

Wijkberichten 2019 I 4