Even voorstellen: Mijn naam is Paul Robbers, ik ben 49 jaar oud en getrouwd met Mechtelien Robbers. Mechtelien is medisch pedicure in Emmen. We hebben 10 jaar lang in Nieuw- Zeeland gewoond en wonen al weer 12 jaar in volle tevredenheid in Emmerhout. Samen hebben wij 4 volwassen kinderen die allen al zijn uitgevlogen.

 

Wat dreef je om zelfstandig ondernemer te worden?

Ik heb 10 jaar gewerkt op een klusbus voor een thuiszorg organisatie. Aangezien ik een mensen-mens ben en het mijn passie is om zelfstandig mensen te helpen ben ik 2 jaar geleden met mijn eigen praktische hulpdienst gestart.

Waar komt de bedrijfsnaam ‘Het Mannetje’ vandaan?

In gesprekken wordt op de vraag om een vakman vaak opgemerkt: daar weet ik wel een mannetje voor….. Doordat mijn werkzaamheden heel uitgebreid zijn ben ik in veel gevallen Het Mannetje waarnaar men op zoek is.

Waaruit bestaan jouw werkzaamheden?

Ik bied een uitgebreid pakket aan werkzaamheden, zoals het monteren van badkamer- en keukenaccessoires, decoratieve elementen (het ophangen van schilderijtjes etc), hulpmiddelen zoals veiligheidsbeugels, verlichting en binnen zonwering. Ook kan men mijn hulp inroepen voor het sauzen van plafonds en muren, kleine reparaties, tuinonderhoud, hekwerk en schuttingen plaatsen, dakgoten reinigen, hogedruk reinigen en hulp bij verhuizen.

Mijn werkzaamheden zijn erop gericht om mensen te helpen bij klussen die ze zelf niet (meer) kunnen of waar ze geen tijd voor hebben. Veel senioren kunnen zo lang mogelijk thuis blijven wonen door het bieden van hulp op maat. Ik heb een enorme liefde voor mensen. Mijn specialiteit is ook een luisterend oor te bieden en door bemoedigend en positief gestemd te zijn de mensen  te helpen. Ik stap ’s morgens met een glimlach op mijn gezicht in mijn bus en kom ook glimlachend weer thuis.

Ik vind het belangrijk dat je eerlijk bent in het aanbod dat je geeft en ben pas tevreden als de klant tevreden is. Als er klussen zijn die buiten mijn vakgebied liggen wijs ik de mensen door naar een gespecialiseerd bedrijf.

Hoe groot is je werkgebied?

Ik werk in een kring van ca. 30 kilometer rondom Emmen. Vanaf Hoogeveen tot Borger. Door het werkgebied compact te houden ben je beter service-gericht en heb je een kortere aanrij-tijd.

Wat kun je nog meer betekenen voor mensen nu de herfst en de winter voor de deur staan?

Het is nu tijd om na te denken over klusjes zoals het leeghalen van de dakgoten om overstroming tegen te gaan. In het kader van de veiligheid is het raadzaam mosgroei en bladeren tijdig te verwijderen van de paden en terrassen. Het plaatsen van schemer sensor lampen kan ook bijdragen aan uw gevoel van veiligheid.  Alles uiteraard in overleg en geheel naar eigen wens.

Hoe ben je bereikbaar?

Via de telefoon, nummer 06-45 64 01 84. Via e-mail: paul@hetmannetje.nl  en op mijn website www.hetmannetje.nu  Staat de klus niet op onze flyer of website, dan kan men gerust contact opnemen voor vrijblijvende informatie, tarieven of een afspraak.  Kortom: Zoekt u een praktische hulpdienst? Neem contact op met ‘Het Mannetje’.


Wijkberichten 2017 I 3