Even voorstellen:

Aan het woord is Willem Roosendaal.

Ik ben 57 jaar oud en zit 37 jaar in het vak, waarvan 17 jaar in Emmen.

Wat dreef jou om zelfstandig hovenier te worden?

Ik ben opgegroeid in Hoorn en heb daar bijna 25 jaar bij een hoveniersbedrijf gewerkt. Na 25 jaar ervaring te hebben opgedaan besloot ik voor mezelf te beginnen maar niet in de zware klei van Noord-Holland maar heb daarvoor de zachtere zandgronden in Drenthe opgezocht.

(foto: Wytse Bouma)

Wie zijn jouw belangrijkste klanten?

Ik richt mij voornamelijk op de particuliere markt maar kan ook door bedrijven worden ingehuurd.

Wat is jouw specialisatie?

Mijn specialisatie is het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen als hovenier en tuinman.

Als professional houd ik mij bezig met het ontwerpen, onderhouden en restylen van alle mogelijke opdrachten. Hierbij kunt u denken aan het compleet restylen van uw tuin of oprit, het aanleggen van vijvers en waterpartijen, (sier)bestrating, plaatsen en herplaatsen van schuttingen, maar ook het getijde klaar maken van uw tuin. De Groenspecialist denkt samen met u mee bij het ontwerpen van uw droomtuin!

Wat kun je nog meer betekenen voor mensen die op zoek zijn naar een hovenier en tuinman?

Wat betreft tuinonderhoud is uw tuin het hele jaar onderhevig aan de seizoen veranderingen. Om uw tuin ieder jaar weer netjes eruit te laten zien heeft uw tuin onderhoud nodig. Dit kan ik voor u verzorgen, bijvoorbeeld door een voorjaarsbeurt, najaarsbeurt, incidenteel onderhoud, onderhoud het jaar rond of onderhoud tijdens uw vakantie. Ook kan ik uw tuin voor u renoveren; vaak is er door middel van een relatief kleine ingreep veel te verbeteren in een tuin. Kortom: De Groenspecialist Helpt !

Wie wil je met de website en facebook bereiken?

Particuliere personen en ook bedrijven. De Groenspecialist lanceert regelmatig  nieuwe aanbiedingen. Zoals  BTW…. weg ermee!  Deze actie post ik meerdere keren per jaar op Facebook. Het is belangrijk voor mij actief te zijn op de sociale media  aangezien steeds meer mensen middels deze media op zoek gaan naar een specialist.

Wat is uw motto?

Mijn motto is: Uw tuin, mijn zorg! Als u geen tijd hebt  of vanwege lichamelijke klachten zelf uw tuin niet kunt onderhouden, draagt u dan de zorg voor het onderhoud aan uw tuin over aan mij.  Zo kunt u het hele jaar door probleemloos blijven genieten van uw tuin. Ga voor meer informatie en voorbeelden van mijn uitgevoerde projecten naar mijn website: www.degroenspecialist.nl. Ga regelmatig naar mijn Facebookpagina: Facebook.com/degroenspecialist voor de laatste acties en aanbiedingen. Of bel naar 06-52052706 of 0591-674271 en vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan. Mailen kan ook naar: wroosendaal@kpnmail.nlWijkberichten 2017 I 1