Tijdens het eerste spreekuur op dinsdagmiddag 16 oktober jl. zijn een drietal ideeën besproken. Dit zijn nog prille ideeën en nog geen uitgewerkte plannen. De bewoners die ze inbrachten zijn vooral op zoek naar mede wijkbewoners die mee willen helpen deze ideeën verder uit te werken.

 

Dierenweide

Alex Wittendorp en Tinus Wever hebben ideeën voor een dierenweide. In het verleden heeft Emmerhout een kinderboerderij gehad. Die is om verschillende redenen ter ziele gegaan. Maar Alex en Tinus denken niet aan een kinderboerderij, maar aan een dierenweide. Die is kleiner van opzet en heeft ook minder dieren.

Alex en Tinus zijn bereikbaar via alexwittendorp@googlemail.comof 06 – 11 58 72 11

Jeu de boule-baan

Lia Sweers en Gerda vd Veen zijn al een poosje bezig met het realiseren van een beweegtuin. Daar zijn ze al flink mee opgeschoten. Nu willen ze als extra onderdeel hier een jeu de boule-baan aan toevoegen.

Lia en Gerda zijn bereikbaar via liaworrell@gmx.comof 06 – 15 53 30 13


Creatieve activiteiten voor kinderen

Ingrid Schipper heeft goede herinneringen aan de creatieve activiteiten georganiseerd in Emmerhout waar ze als kind aan meedeed. Nu wil ze zelf iets dergelijks gaan organiseren. Wie wil haar hierbij helpen?

Ingrid is bereikbaar via ingrid.schipper@live.nl

Spreekuur
Het spreekuur is iedere dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur en iedere donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de Wijkwijzer. Plannen die mee doen op 20 november op het Ideeënfestival moeten minimaal één keer besproken zijn op één van de spreekuren.